HG Budvanska rivijera | Spektakularan nastup - Džiboni zaokružio program Ljetnje muzičke noći u Hotelu Mogren
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Événements

Événements

Réservez votre séjour RÉSERVEZ

20 Juin 2019

Spektakularan nastup - Džiboni zaokružio program Ljetnje muzičke noći u Hotelu Mogren

Karte za ovaj dogadjaj rasprodate su u rekordnom roku – samo dva dana nakon objave koncerta, a zbog ogromnog interesovanja, kapaciteti hotela Mogren su prošireni. Medjutim, ni taj prostor nije bio dovoljan za sve koji su željeli da prisustvuju muzičkom spektaklu za pamćenje.
Blog

Džiboni je još jednom pokazao svoju muzičku veličinu, a hitove poput „Mirakul”, „U ljubav vjere nemam”, „Posoljeni zrak i razlivena tinta”, „Zlatne godine”, „Činim pravu stvar” i mnoge druge, zajedno sa njim pjevalo je preko 800 prisutnih ljudi.

Džiboni je nastupio sa kompletnim bendom u čijem je sastavu bio i poznati muzički producent Nikša Bratoš, njegov dugogodišnji saradnik i prijatelj. Kao specijalna gošća na sceni se u par navrata pojavila i šarmantna Maya Azucena, koja je svojim vokalnim sposobnostima i sjajnom energijom izazvala opšte oduševljenje kod publike.

- Kad se sve sabere, možemo zaključiti da je sinoćnjim koncertom na pravi način zaokružen više nego uspješan program „Ljetnje muzičke noći na gornjoj terasi hotela Mogren”, koji je ujedno i najava za sve ono što nas očekuje u novom „Mogrenu”, saopštili su iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera”.

Podsjećamo da je tokom ljeta održano ukupno dvanaest koncerata, a osim Džibonija, na terasi Mogrena nastupali su „Mostar Sevdah Reunion”, Kaliopi, Jasna Zlokić, The Frajle, Ana Štajdohar, Neno Belan, Boris Novković, Ana Stanić i Ivana Peters, Marijana Zlopaša i klapa Cambi, Novi fosili i 4 Tenora.

Ovakvim muzičkim programom i odabirom izvođača, Hotelska grupa „Budvanska rivijera” još jednom je potvrdila ulogu lidera u kreiranju jedinstvenih sadržaja u hotelima, i unaprijedila ponudu grada doprinijevši turističkoj promociji Budve i Crne Gore.

Récent