HG Budvanska rivijera | Jesen u Gradskoj kafani Mogren
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Special Offers

Special Offers

Book Your Stay BOOK

Oct. 29, 2020

Jesen u Gradskoj kafani Mogren

Neka vas ovog novembra ugriju autentični specijaliteti iz naše kuhinje
Blog

Gradska kafana Mogren koja se nalazi u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada u okviru kultnog hotela Mogren, nudi i ove jeseni poseban ugođaj. Smještena na Trgu slikara uz zidine Starog grada, Gradska kafana je oduvijek bila centar aktuelnih društvenih i kulturnih zbivanja, zato se u njoj stalno traži mjesto više.

Gradska Kafana Mogren

Kvalitetna usluga i vrhunska ponuda hrane i pića, izdvajaju Gradsku kafanu kao nezaobilazan kutak u kojem će uživati mještani ali i svi posjetioci Budve. Poznata je po velikom izboru kolača pa ljubitelji slatkih ukusa svakog dana imaju priliku da probaju svježe kolače od najboljih sastojaka, a koje nemaju priliku da probaju na drugim mjestima.

Kolaci

Iz menija Gradske kafane koji je pažljivo biran i pripreman tako da zadovolji sve ukuse, možete probati razne vrste sendviča, pašti, potaža, kao i burgera od najkvalitetnijih vrsta mesa. Ono po čemu se još izdvaja, jeste i mini pekara koja svakodnevno priprema različite vrste peciva, a između ostalog i domaće priganice na tradicionalni način.

Mogren Pekara

Priganice

Gastro priča Gradske kafane ističe se, i razlikuje u odnosu na druge, u profesionalnom i pažljivom odabiru namirnica koje su tradicionalno vezane za kulturu mjesta a spremaju se na jedinstven i moderan način.

U susret jesenjim i hladnijim danima za sve posjetioce Gradske kafane pripremili smo poseban meni sastavljen od namirnica autentičnih za ovo doba godine. U meniju će se naći jela od bundeve, kestena i slično, a sigurni smo da će to biti i vaš izbor.

Corba

Toplina koja već decenijama karakteriše atmosferu i uslugu „Mogrena“ i danas osvaja posjetioce Budve.

Posjetite nas!

Recent