HG Budvanska rivijera | Premijerno predstavljen novogodišnji program u hotelu Palas
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

News

News

Book Your Stay BOOK

Nov. 12, 2021

Premijerno predstavljen novogodišnji program u hotelu Palas

Nakon godinu dana pauze zbog pandemije korona virusa Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ ponovo organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu.Biće ovo jubilarno, petnaesto izdanje jednog od najglamuroznijih događaja u regionu, za kojim već tradicionalno vlada veliko interesovanje gostiju.
Blog

Tim povodom, u hotelu Hilton u Podgorici, održana je konferencija za medije i druženje sa partnerima i prijateljima kompanije. Na događaju je premijerno predstavljen program svečanog Dočeka 2022. godine.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” i Hotel Palas su se tokom svih ovih godina pokazali kao izvanredni domaćini i po pitanju muzičkog programa i odabira izvođača, kao i dobre organizacije i više nego odlične atmosfere, po kojoj je Palas postao poznat širom regiona.

Novogodišnji program će i ove godine biti veoma atraktivan:

31. decembra nastupaju Severina, Tropico Band
1. januara – Neda Ukraden, Milica Pavlović
2. januara – Dženan Lončarević, Ana Kokić

Sve tri večeri, za odličnu atmosferu biće zadužen Hua Hua Bend, dok će voditeljka programa biti Tea Babić.

U uvodnom programu 29. i 30. decembra, u prijatnom ambijentu Ameriken bara hotela Palas, goste će zabavljati ZLOPI, koji će za lijepu atmosferu biti zadužen i u popodnevnim satima 31. decembra, 1. i 2. januara.

Sponzori programa i ove godine biće naši dugogodišnji partneri Grawe i M:Tel.

Ovom prilikom ističemo da će svečani doček Nove godine u hotelu Palas biti organizovan uz poštovanje svih propisanih mjera Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Detaljnije informacije o rezervaciji novogodišnjih aranžmana mogu se dobiti na brojeve telefona: +382 68 866 400, 68 866 199 i putem email adrese: [email protected]

Recent

May 25, 2022

Special Deal - Early Booking Hotel Castellastva

May 24, 2022

Early summer at the seashore - hotel Palas

May 20, 2022

Last minute offer TN Slovenska plaža 3*