HG Budvanska rivijera | Još jedno priznanje za Turističko naselje “Slovenska plaža” - Nagrada Prizma – za novi kvalitet u turizmu
COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

BUDVANSKA RIVIJERA

News

News

Book Your Stay BOOK

Oct. 21, 2022

Još jedno priznanje za Turističko naselje “Slovenska plaža” - Nagrada Prizma – za novi kvalitet u turizmu

Turističko naselje Slovenska plaža, svojevrsni brend Hotelske grupe „Budvanska rivijera“, grada Budve i Crne Gore kao turističke destinacije, dobitnik je još jednog međunarodnog priznanja.
Blog

Jedinstvenu nagradu Prizma – za novi kvalitet u turizmu dodjeljuju turistički novinari iz deset zemalja jugoistočne Evrope u organizaciji uredništva Turističke prizme. Nagrada je ustanovljena 1997. godine a ideja je da se na poseban način doprinese podizanju nivoa turističkih usluga i podstakne inovativnost u turističkoj privredi.

Na svečanoj ceremoniji koja je održana u okviru Beogradskog turističkog & MICE Foruma, nagrada je uručena Vesni Vujović, direktorici TN Slovenska plaža.

Prateći savremene trendove razvoja, Hotelska grupa Budvanska rivijera konstantno ulaže sredstva u podizanje kvaliteta hotelske usluge, pa je ove godine sprovedena i uspješno završena adaptacija 187 smještajnih jedinica Turističkogh naselja Slovenska plaža, koje su sa kategorije 3 zvjezdice podignute na nivo od 4 zvjezdice. Na ovaj način Hotelska grupa Budvanska rivijera podigla je kompanijsku prepoznatljivost na viši nivo kao i konkurentnost Turističkog naselja Slovenska plaža na tržištu.

Sa posebnom brigom i pažnjom, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ se odnosi prema zaštiti životne sredine i prati trend održivog razvoja. Kompanija je sertifikovala niz međunarodnih standarda i eko oznaka sa jasnim ciljem postizanja visokog zadovoljstva gostiju, smanjenja operativnih troškova i poštovanja principa održivog turizma.

Turističko naselje Slovenska plaža, kao i ostali hoteli HG Budvanska rivijera posluju po integrisanom sistemu menadžmenta koji objedinjuje tri ISO standarda i to iz oblasti menadžmenta kvaliteta (ISO 9001), upravljanja zaštitom životne sredine (ISO 14000) i upravljanja bezbjednošću hrane (ISO 22000).

“Slovenska plaža” posjeduje oznaku za sigurna putovanja “Safe travels” kao i internacionalnu oznaku kvaliteta „TravelifeGold“ koja se odnosi na poštovanje ekoloških i socijalnih principa u domenu održivog turizma.

Foto 1 Slovenska plaza nagrada-min.jpg

Foto 3 Slovenska nagrada nagrada-min.jpg

Recent

Nov. 9, 2022

Svečani doček Nove godine u hotelu Palas

March 7, 2022

City Tavern Palas

March 7, 2022

City tavern Mogren