HG Budvanska rivijera | Delegacija turske pokrajine Mugla i grada Bodruma u zvaničnoj posjeti Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Nachrichten

Nachrichten

Buchen Sie Ihren Aufenthalt Reservieren

23. November 2021

Delegacija turske pokrajine Mugla i grada Bodruma u zvaničnoj posjeti Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“

Povodom obilježavanja Dana opštine Budva, 22. novembra, Budvu je posjetila delegacija turske pokrajine Mugla i grada Bodruma na čelu sa guvernerom Bilgehanom Bayerom i predsjednikom opštine Bodrum, Ahmetom Arasom.
Blog

Ovom prilikom upriličena je zvanična posjeta Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“. Delegaciju iz Bodruma primili su Mijomor Pejović, predsjednik Odbora direktora i Milena Raičković, zamjenica izvršnog direktora.

Na sastanku kojem su prisustvovali i predsjednik Odbora direktora „Azka Holding“ grupe - Bulent Kaya, predsjednik Privredne komore - Mahmut Serdar Kocadon, predsjednik Udruženja hotelijera Bodruma - Omer Dengiz, predsjednik kancelarije za morsko dobro - Orhan Dinc, podpredsjednik Opštine Bodrum - Tayfun Yilmaz, predsjednik Tursab-a - Yuksel Aslan, viši savjetnik - Murat Iskender Yasar i Domla Bildi predstavljene su mogućnosti uspostavljanja saradnje između najveće crnogorske hotelske grupacije i najeminentnije primorske opštine u Turskoj, Bodruma, koji ima puno sličnosti sa Budvom.

Nakon sastanka, upriličen je obilazak Turističkog naselja „Slovenska plaža“ kako bi se delegacija upoznala sa potencijalima ovog jedinstvenog hotelskog kompleksa u Crnoj Gori koji godinama plijeni svojim šarmom i dočekuje veliki broj turista iz cijelog svijeta.

Gosti iz Turske imali su priliku da borave i u hotelu Palas u Petrovcu i upoznaju se sa sadržajima ovog prestižnog hotela, kao i da dožive tradicionalno crnogorsko gostoprimstvo i probaju specijalitete lokalne kuhinje na upriličenoj svečanoj večeri. Osim rukovodstva Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ svečanoj večeri su prisustvovali i Aleksandar Stijović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Crne Gore, Krsto Radović, predsjednik Skupštine opštine Budva, Maja Liješević, direktorica Turističke organizacije opštine Budva i ostali predstavnici političke scene i privrednog sektora.

Foto Delegacija Bodruma - svecana vecera.jpg

Delegacija Bodrum sajt 1.jpg

Delegacija Bodrum - sajt.jpg

Kürzlich

25. Mai 2022

Specijalna ponuda - Rani buking hotel Castellastva

24. Mai 2022

Last minute ponuda - hotel Palas

20. Mai 2022

Last minute ponuda TN Slovenska plaža 3*