HG Budvanska rivijera | Delegacija Parlamenta Poljske u zvaničnoj posjeti Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera”
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Nachrichten

Nachrichten

Buchen Sie Ihren Aufenthalt Reservieren

24. November 2021

Delegacija Parlamenta Poljske u zvaničnoj posjeti Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera”

Delegacije poljskog Parlamenta, Odbora za turizam, i Odbora za turizam u crnogorskom Parlamentu boravile su u zvaničnoj posjeti Budvi, tokom koje je održan sastanak sa rukovodstvom Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.
Blog

Delegaciju dva odbora dočekali su predsjednik borda direktora Hotelske grupe „Budvanska rivijera“, Mijomir Pejović i zamjenica izvršnog direktora Hotelske grupe „Budvanska rivijera“, Milena Raičković.

Ispred poljskog Parlamenta, sastanku su prisustvovali predsjedavajući Odbora za fizičku kulturu, sport i turizam Marek Matuzevski, predsjednik Pododbora za turizam, Gregor Matusijak, članovi Odbora Pjotr Uruski i Przemislav Drabek, kao i sekretar Odbora, Marijus Pavelčik, a ispred crnogorskog Parlamenta, predsjednik Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, Dragan Krapović, zamjenik predsjednika Odbora Genci Nimanbegu i član Odbora Predrag Sekulić. Sastanku je prisustvovala i direktorica Turističke organizacije Budva, Maja Liješević, kao i predstavnici Sekretarijata crnogorskog Odbora za turizam.

Tokom sastanka razgovarano je o turističkoj ponudi Budve, prezentovani su kapaciteti i ponuda rizorta “Slovenska plaža” kao i mogućnosti uvođenja novih avio linija niskobudžetnih kompanija na relaciji Poljska Crna Gora.

Takođe, bilo je riječi o mogućnosti ostvarenja saradnje sa poljskim turoperatorima u cilju privlačenja turista sa poljskog tržišta. Ocijenjeno je da trenutnu saradnju između turoperatora, turističkih organizacija i agencija treba podići na viši nivo.

Razgovarano je i o načinima kako turističku sezonu produžiti na cijelu godinu i tom prilikom ocijenjeno je da su od posebnog značaja kongresni i zdravstveni turizam. Ukazano je i na potrebu diversifikacije turističke ponude, kao i na naviku individualnog pretraživanja iste, zbog čega bi od velike važnosti bilo da se ponuda može naći i na poljskom jeziku.

Delegacija parlamenta Poljska CG.jpg

Kürzlich

25. Mai 2022

Specijalna ponuda - Rani buking hotel Castellastva

24. Mai 2022

Last minute ponuda - hotel Palas

20. Mai 2022

Last minute ponuda TN Slovenska plaža 3*