Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\

POP UP RESTORAN MAKARUL

POP UP RESTORAN MAKARUL – Izuzetna gastronomska ponuda obojena predivnim ambijentom i muzičkim noćima

Pop up restoran Makarul, na prvom spratu hotela Mogren vrlo brzo nakon otvaranja, osvojio je srca gostiju i pozicionirao se kao nezaobilazno mjesto u Budvi za istinske hedoniste istančanog ukusa.

S obzirom da je ime dobio po makarulama - vrsti pašte, koja se od davnina tradicionalno priprema u ovom dijelu Jadrana, u restoranu Makarul imate priliku da probate ovaj specijalitet u nekoliko varijanti: makarule u raguu od hobotnice, makarule sa pašticadom, makarule u pomodoro sosu sa gamborima, kao i strozzapreti pomodoro sa grdobom.

Osim makarula i ostalih specijaliteta iz nacionalne kuhinje, u restoranu Makarul zastupljena je i moderna mediteranska kuhinja uz bogat izbor vina i drugih pića.

Pored toga, gastronomska ponuda obojena je predivnim ambijentom sa najljepšim pogledom na more i Stari grad. Kada se tome dodaju zvuci dobre muzike, koju svakim danima (osim utorkom) izvodi sastav „Ano i Vlasta“, onda „makarulska“ magija postaje nezaboravan doživljaj budvanskih ljetnjih noći

Restoran Makarul je takođe pogodan i za organizaciju raznih dogadjaja, pa je čest slučaj da se upravo ovdje obilježavaju razne proslave lijepim povodima.

„Pozivamo vas da i vi budete naši gosti, svakog dana od 19h do 01.00h i sami doživite magiju ovog mjesta“ – poručuju iz Makarula..

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL