sharp pain in the shoulder or shoulder or abdomen severe the patient and the state deteriorate great book odyshka.Eta improvement will be useful to doctors, not enough time to explain all the details associated with asthma, it can recommend to their patients and rodstvennikam.Lyudyam, and exposure to flu, it is recommended for a period of 5 7 days disease at the root of ginseng mixed shredded with the effects of honey in the ratio of 1: ameliapharm.com 10. drug take 1 teaspoon 2-3 times a day before meals for 30 minutes is a good tool, along with lemon and honey, garlic and the weakness of aging, dizziness, stiffness Sharon arteries.. or host. The color of your skin is very similar to coffee with little or? Money, and he became king of medical practice. It is known that the combined use of contraceptives, benign ovarian disease, anemia, to reduce the incidence of rheumatoid arthritis.
Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\

Promocioni paketi u hotelu Palas

Uživajte u čarima proljeća uz specijalne pakete hotela Palas u Petrovcu. Iskoristite povoljnosti porodičnog, wellness ili romantičnog paketa.

Prvomajski praznici na budvanskoj rivijeri

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je specijalnu ponudu za predstojeće prvomajske praznike u svim hotelima:

 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona + usluga ručka GRATIS
 • Za jedno dijete, uzrasta do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe – gratis boravak, a za drugo dijete od 2 do 12 godina važeći je popust od 50%
 • Hotel Castellastva: za jedno dijete uzrasta do 7 godina  u pratnji dvije odrasle – gratis boravak (bez sopstvenog ležaja)
 • U hotelu „Palas“ gosti ostvaruju popust  od 20% na sve vrste masaža
 • Boravišna taksa  i osiguranje iznose1,50 eura po osobi/danu
 • Za djecu od 12 do 18 godina boravišna taksa i osiguranje iznose 1,00 euro po osobi/danu
 • Za djecu do 12 godina plaća se osiguranje u iznosu od 0,50 eura po osobi/danu
 • Za boravke van uskršnjih i prvomajskih praznika  primjenjuju se isti uslovi a u skladu sa raspoloživim kapacitetima, najkasnije do 10. maja 2019. godine

 

HOTEL RESORT SLOVENSKA PLAŽA
3*+ već od 28,00 €
4* već od 31,00 eur

HOTEL ALEKSANDAR
već od 32,00 €

HOTEL MOGREN
već od 29,00 €

HOTEL PALAS
već od 35.0

HOTEL CASTELLASTVA
već od 31,00 €

Uskršnji praznici na budvanskoj rivijeri

Hotelska grupa Budvanska rivijera, pripremila je specijalnu ponudu za predstojeće uskršnje praznike u svim hotelima:

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je specijalnu ponudu za predstojeće uskršnje praznike u svim hotelima:

 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona + usluga ručka GRATIS
 • Za jedno dijete, uzrasta do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe – gratsi boravak, a za drugo dijete od 2 do 12 godina važeći je popust od 50%
 • Hotel Castellastva: za jedno dijete uzrasta do 7 godina  u pratnji dvije odrasle – gratis boravak (bez sopstvenog ležaja)
 • U hotelu „Palas“ gosti ostvaruju popust  od 20% na sve vrste masaža
 • Boravišna taksa  i osiguranje iznose1,50 eura po osobi/danu
 • Za djecu od 12 do 18 godina boravišna taksa i osiguranje iznose 1,00 euro po osobi/danu
 • Za djecu do 12 godina plaća se osiguranje u iznosu od 0,50 eura po osobi/danu
 • Za boravke van uskršnjih i prvomajskih praznika  primjenjuju se isti uslovi a u skladu sa raspoloživim kapacitetima, najkasnije do 10. maja 2019. godine

 

HOTEL RESORT SLOVENSKA PLAŽA
3*+ već od 28.00 €
4* već od 31,00 €

HOTEL ALEKSANDAR
već od 32,00 €

HOTEL MOGREN
već od 29,00 €

HOTEL PALAS
već od 35,00 €

HOTEL CASTELLASTVA
već od 31,00 €

Vlasta i Ano u restoranu Makarul

Izuzetna gastronomska ponuda i čaroban ambijent sa najljepšim pogledom na more i Stari grad, ovog ljeta u restoranu Makarul, obojeni su i zvucima dobre muzike.

Svake večeri (osim utorka) u Makarulu nastupa muzički sastav „Vlasta i Ano“, koji će se potruditi da „makarulska“ magija postane nezaboravan doživljaj budvanskih letnjih noći.

Restoran je otvoren svakog dana od 19h do 01.00h a domaćini vas pozivaju da budete njihovi gosti i sami doživite magiju ovog čarobnog mjesta u srcu Budve!

Informacije i rezervacije na telefon: 068 866 475

POP UP RESTORAN MAKARUL

POP UP RESTORAN MAKARUL – Izuzetna gastronomska ponuda obojena predivnim ambijentom i muzičkim noćima

Pop up restoran Makarul, na prvom spratu hotela Mogren vrlo brzo nakon otvaranja, osvojio je srca gostiju i pozicionirao se kao nezaobilazno mjesto u Budvi za istinske hedoniste istančanog ukusa.

S obzirom da je ime dobio po makarulama - vrsti pašte, koja se od davnina tradicionalno priprema u ovom dijelu Jadrana, u restoranu Makarul imate priliku da probate ovaj specijalitet u nekoliko varijanti: makarule u raguu od hobotnice, makarule sa pašticadom, makarule u pomodoro sosu sa gamborima, kao i strozzapreti pomodoro sa grdobom.

Osim makarula i ostalih specijaliteta iz nacionalne kuhinje, u restoranu Makarul zastupljena je i moderna mediteranska kuhinja uz bogat izbor vina i drugih pića.

Pored toga, gastronomska ponuda obojena je predivnim ambijentom sa najljepšim pogledom na more i Stari grad. Kada se tome dodaju zvuci dobre muzike, koju svakim danima (osim utorkom) izvodi sastav „Ano i Vlasta“, onda „makarulska“ magija postaje nezaboravan doživljaj budvanskih ljetnjih noći

Restoran Makarul je takođe pogodan i za organizaciju raznih dogadjaja, pa je čest slučaj da se upravo ovdje obilježavaju razne proslave lijepim povodima.

„Pozivamo vas da i vi budete naši gosti, svakog dana od 19h do 01.00h i sami doživite magiju ovog mjesta“ – poručuju iz Makarula..

 

Wedding destination

Hotel Palas 4+**** jedan od najljepših hotela na Jadranu, nalazi se u srcu Petrovca - malog primorskog mjesta, blage mediteranske klime, pješčanih plaža, skrivenih uvala i očaravajućih zalazaka sunca.

Dobitnik je prestižne nagrade ''World Luxury Hotel Awards'' u kategoriji “Luxury Wedding Destination“. Zeleno okruženje, blizina plaže i šetališta, stvaraju poseban utisak i prepoznatljivost ovog hotela.

Hotel Palas za buduće mladence nudi širok spektar usluga - od ekskluzivnih sala za vjenčanja, dekoracije prostora, cvjetnih aranžmana, honey moon apartmana do romantičnih kutaka za fotografisanje, specijalnog menija, wellness & spa centra. Sve to uz toplinu i ljubaznost osoblja koje će izaći u susret vašim željama i zahtjevima, kako bi ovaj dan pretvorili u vaše vjenčanje iz snova.

 

 

Ekskluzivna sala za vjenčanja - Palas

Uređena u elegantnom stilu koji odiše prefinjenošću i glamurom oduševiće i one sa najistančanijim ukusom. Površine od oko 200 m2 može ugostiti do 400 zvanica.

Francuska terasa-

U atraktivnom vrtu hotela, okružena mediteranskim rastinjem, Francuska terasa će vam pužiti nazaboravne romantične trenutke. Pogodna je za organizaciju manjih vjenčanja, kapaciteta do 120 mjesta.

Sala „OLIVA“

Mala sala restorana, kapaciteta 120 mjesta, pogodna je za manja i intimnija svadbena slavlja.

Za mladence su na raspolaganju honey moon apartmani, sa najljepšim pogledom na more kao i cijeli paket usluga kako bi najradosniji dan supružnika ostala jedna od najdivnijih uspomena u životu.

Aperitiv terasa

Mjesto sa kojeg se pruža nestvaran pogled na pučinu i ostrva „Katič“ i „Sveta Neđelja“. Zalasci sunca koji ostavljaju bez daha, cijelom ambijentu daju posebnu čar, pa je ova terasa pogodna za organizaciju različitih vidova vjenčanja. Kapacitet ove terase je do 250 mjesta

Terasa pored bazena

Omogućuje svadbena slavlja u morskom ambijentu, u prostoru okruženom palmama i drugim zelenilom. Kapaciteta do 200 mjesta.

Kutak za fotografisanje

 Sam ambijent i lokacija hotela sa prelijepim otvorenim terasama, zelenilom i pogledom na more, nepogrešiv su izbor za savršene fotografije i uspomene sa vjenčanja.

Dekoracija prostora i cvjetni aranžmani

Dekoracija prostora, cvjetni aranžmani, svečane navlake za stolice, u kombinaciji sa vašim idejama i željama, učiniće prostor veličanstvenim za dan vječanja.

Partneri

Hotel Palas je ostvario saradnju sa stručnim saradnicima u svojoj oblasti, pa vam u sa zadovoljstvom možemo preporučiti i za vas organizovati:

  • Fotografa
  • Vatromet
  • Ozvučenje
  • Cvjećaru
  • Svadbenu tortu

 

 

 

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL