Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Hotelski rizort ‘’Slovenska plaza ‘’ u nominaciji za prestižno priznanje ‘’Guest Star’’

  • Datum kreiranja utorak, 05 decembar 2017 18:57

Hotelski rizort “Slovenska plaža’’ koje funkcioniše u sastavu Hotelske grupe ''Budvanska rivijera''  je od strane Redakcije renomiranog časopisa iz svijeta turizma ‘’Turistički svet’’  nominovan za jedno od prestižnih priznanja Guest STAR laureata zemlje partnera za najbolji crnogorski hotel u 2017. godini. Hotelskki rizort je nominovan za  iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, njihovo unapređenje, inovativnost, postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini.

Zahvaljujući kredibilitetu redakcije koja ga dodeljuje, visokom pokroviteljstvu, uglednim članovima petočlanog Stručnog žirija, kao i reprezentativnim dobitnicima, priznanje Ambasadori dobre usluge postalo je jedno od najprestižnijih u Srbiji, jedinstveno u regionu. Ovaj svojevrsni “Oskar hotelijerstva” za izvrsnost i uspješnost, koji se dodeljuje hotelskim kućama i pojedincima u više kategorija, prepoznat je tokom vremena kao ekskluzivna oznaka kvaliteta, a njegovi laureati – kao uzor ka kojem se teži!

Ove godine, po prvi put, događaj se otvara prema regionu, uvođenjem novog, ekskluzivnog priznanja Guest Star - za najbolji hotel prema glasovima gostiju. Ovog puta zemlja partner je Crna Gora i glasa se za najbolji crnogorski hotel!

Turistički rizort ‘’Slovenska plaža’’ je, od strane učesnika koji su nominovali hotel za ovogodišnju nagradu, prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na obali Jadranskog mora. Turistički RIZORT ‘’Slovenska plaža’’ u stilu originalnog mediteranskog grada, raznolikog sadržaja, njegovanih zelenih parkova, sa malim mediteranskim đardinima, predstavlja svojevrsni brend kako Hotelske grupe ‘’Budvanska rivijera’’, u čijem sastavu posluje, tako i grada Budve. Ovaj resort je preko tri decenije prisutan na turističkom tržištu i godinama je predmet pažnje brojnih touroperatora sa svih strana svijeta.

Turistički rizort u svom sastavu  raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica u kategoriji 3+*** i  4*.  Kao malo koji objekat ove vrste, Slovenska plaža se može pohvaliti sa 16 hektara njegovanih zelenih površina što njenu ponudu čini zaista jedinstvenom. Segment je ponude koji je izuzetno cijenjen od strane turista koji poseban mir i doživljaj pronalaze u njegovanim vrtovima od preko 200 vrsta raznovrsnog bilja.

Biti nominovan za jedan od najboljih hotela u Crnoj Gori ne samo da inspiriše povjerenje gostiju i ostalih učesnika, nego predstavlja i izazov da zadrži i privuče goste koji će ostati vjerni hotelu posebno kada se ima u vidu velika konkurencija u turističkom okruženju,  te  predstavlja dodatni stimulans za kontunuirani rast i razvoj hotela.

Postupak za glasanje:

Kako biste glasili za Slovensku plažu da osvoji  priznanje Guest Star potrebno je da kliknete na link

https://www.turistickisvet.com/vesti/hotelijerstvo/glasajte-za-najbolji-hotel-u-crnoj-gori-i-osvojite-nagradu.html

ulogujete se preko svog gmail naloga i klikom odaberete da vaš glas ide  hotelskom rizortu Slovenska plaža.

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL