Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Ivana Delić osvojila četvrto mjesto na takmičenju IKKER 2017.

  • Datum kreiranja ponedeljak, 20 februar 2017 12:16

Predstavnica Hotelske grupe Budvanska rivijera Ivana Delić, osvojila je četvrto mjesto i posebnu nagradu žirija na Interregionalnom kupu kuvara evropskih regija – IKKER 2017, održanom 17. februara u Makarskoj. IKKER 2017. okupio je veliki broj mladih kuvara iz cijelog regiona, a njihove specijalitete ocjenjivali su Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Iztok Legat, Hamid Hadžić, Vuko Mitrović, Marija Lulić, Nikša Ivičević i drugi velikani kulinarstva. Svečanom proglašenju pobjednika, pored organizatora i brojnih gostiju, prisustvovali su gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava i gradonačelnik Makarske, Tonći Bilić.

Hotelska grupa Budvanska rivijera učesnik prvog crnogorskog Teletona

  • Datum kreiranja petak, 17 februar 2017 10:58

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" učestvovala je u prvom crnogorskom teletonu - velikoj humanitarnoj akciji koju su organizovale šest crnogorskih televizija sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma. Ovom prilikom ističemo da je poslovna strategija naše kompanije kroz brojne segmente hotelske ponude kao i kroz društveno odgovorno poslovanje, usmjerena upravo na djecu i mlade ljude, čiji zdrav rast i razvoj omogućavaju napredak društva i zajednice u kojoj živimo i radimo. Stoga ćemo i u budućnosti kroz društveno odgovorne aktivnosti biti okrenuti unapređeju zdravstene zaštite, obrazovanja i poslovnog usavršavanja djece i mladih ljudi. undefined

Uspješan nastup HG Budvanska rivijera na sajmovima u Utrehtu, Beču i Štutgartu

  • Datum kreiranja utorak, 17 januar 2017 12:31

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" uspješno je predstavila svoju ponudu za 2017. godinu na medjunarodnim sajmovima turizma u Utrehtu (Holandija), Beču (Austrija) i Štutgartu (Njemačka). Sajamske nastupe pratila je izuzetna posjećenost i zainteresovanost gostiju sa ovih tržišta za hotelske kapacitete Budvanske rivijere. Najveći holandski turoperator TUI Holandija nastavlja saradnju sa Crnom Gorom i Hotelskom grupom Budvanska Rivijera, a dobre najave stižu i od turističkih agencija koje već sada bilježe značajan rast broja rezervacija u odnosu na prošlu godinu. Tokom sajmova u Utrehtu, Beču i Štutgartu, organizovani su sastanci sa partnerima, turoperatorima, turističkim agencijama i ostalim turističkim subjekatima koji su iskazali interesovanje za saradnju.

HOTEL PALAS – NOVO U PONUDI: TERETANA + WELLNESS CENTAR

  • Datum kreiranja četvrtak, 12 januar 2017 20:35

U hotelu Palas u Petrovcu, od januara mjeseca, počela je sa radom savremeno opremljena teretana, koja nudi izvanredne uslove za trening, rekreaciju i opuštanje.

Osim najmodernije opreme i prelijepog pogleda na more, vaše vježbanje nadgledaće profesionalni trener. Teretana je koncipirana za manje grupe, pa ćete imati osjećaj individualnog treninga uz stručnu pomoć i konsultacije.

Osim teretane na raspolaganju je wellness centar hotela Palas koji nudi širok spektar različitih tretmana. Centar raspolaže sa finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom, hidromasažnim bazenom sa toplom vodom i tuševima doživljaja.

Prijatna atmosfera i komfor, kao i posvećenost i stručnost profesionalnog trenera, učiniće da vježbanje bude zadovoljstvo koje će maksimalno uticati na vaš bolji izgled kako u fizičkom tako i duhovnom smislu.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak 14 – 21h
Subota – 10 -14h
Nedjeljom ne radi.

Za više informacija kontaktirajte nas na telefon: +382 68 866 582

 

Povodom promocije novogodišnjeg programa, u Beogradu održana konferencija za novinare

  • Datum kreiranja petak, 18 novembar 2016 15:15

U okviru intenzivne medijske kampanje u regionu, u Beogradu je održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen cjelokupan program dočeka i proslave Nove 2017. godine. 

HG Budvanska rivijera u hotelu Palas tradicionalno organizuje bogat muzički program. Tokom trodnevnog boravka goste će zabavljati muzičke zvijezde: Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Aleksandra Sofronijevića. Voditeljka programa je Nina Lečić.

U ime Hotelske grupe Budvanska rivijera, konferenciji za novinare u Beogradu, prisustvovale su Katarina Kažanegra, izvršna direktorka i Sanela Kahrović, direktorka marketinga.

Pored velikog broja medija, konferenciji su prisustvovali akteri novogodišnjeg programa u Budvi, medju kojima su bili i Sergej Ćetković i Nina Lečić.

Strana 1 od 8

 

 

 

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.