Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

· Uspješni nastupi Hotelske grupe Budvanska rivijera na turističkim smotrama Evrope

  • Datum kreiranja utorak, 07 novembar 2017 21:31

Nakon niza uspješnih promocija na sajamskim manifestacijama turizma, Evrope, održanih tokom septembra i oktobra ove godine,  Hotelska grupa Budvanska rivijera ovih dana na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore   promoviše svoj turistički proizvod zajedno sa ostalim privrednicima naše destinacije na vodećoj turističkoj berzi WTM u Londonu.

Prvog dana turističke berze predstavnici Kompanije Budvanska rivijera potpisali su ugovor sa agencijom Saga (ST& H Limited) čime je nastavljena višegodišnja saradnja sa renomiranim Britanskim touroperatorom.

Tržište Velike Britanije se smatra izuzetno interesantnim za Crnu Goru kao destinaciju, a u Hotelskoj grupi je sa ove emitivne zone u sezoni 2017 realizovano preko pet hiljada noćenja.

Najveći broj turista boravio je u hotelu Palas i u Turističkom naselju Slovenska plaža, posredstvom agencija Saga, Balkan Holidays i Concord travel.

Za sljedeću turističku godinu i grupacija TUI je ugovorila kapacitete za prodaju aranžmana na tržištu Velike Britanije u hotelima Aleksandar , Slovenska plaža i Palas sa  prvim planiranim dolaskom 15.maja.

Berzi u Londonu prethodila je manifestacija turizma Top Resa u Parizu na kojoj je Kompanija Budvanska rivijera obnovila saradnju sa touroperatorom Prodintour, kao i sa MTO agencijom .

Novi partner u prodaji aranžmana za tržište Francuske za sljedeću godinu je touroperator TUI , čijim posredstvom prvi gosti stižu 29.aprila.

Ne manje značajan bio je, takođe nedavno završen Ptak expo- Sajam u Varšavi, s obzirom da se radi o emitivnom tržištu koje je u ekspanziji i sa kojeg je u sezoni 2017 realizovano povećanje broja noćenja za čak 37%. Poljski turisti su u prethodnoj turističkoj sezoni dolazili posredstvom agencija Tui Poljska, Thomas Cook i Rainbow.

Turističkom berzom u Londonu koja traje do 08.novembra kalendarski se za ovu godinu završava sajamska promocija turističke ponude. Redovne promotivne aktivnosti u okviru priprema za sljedeću turističku sezonu biće nastavljene već početkom 2018. na sajmu turizma u Utrehtu u Holandiji.

Breand leader award 2017

  • Datum kreiranja sreda, 04 oktobar 2017 18:58

Na ceremoniji dodjele nagrada Brand leader award 2017, sedme Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope- SEET 2017“ prema procjeni stručnog kolegijuma Hotelskoj grupi Budvanska rivijera je uručeno priznanje kao lideru u postavljanju novih standarda u konkurentnosti turističkog tržišta jugoistočne Evrope kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije u multidisciplinarnost hotelskih sadržaja i usluge najvišeg kvaliteta. Standardizovani kriterijumi koji podrazumijevaju niz pravaca na polju inovativnosti, tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda, u konkurenciji zemalja Jugostične Evrope preporučili su Hotelsku grupaciju za ovu nagradu.

Kompanija Budvanska rivijera je uporedo sa višegodišnjom adaptacijom hotela ulagala u kreiranje imidža i prepoznatljivosti sopstvenog hotelskog brenda, koji je dominantan na tržištu Crne Gore i vrlo konkurentan u regionu.

Kvalitet usluge, raznovrsna ljetnja hotelska ponuda sa najavom novih zimskih paket aranžmana, nesumnjivo postavlja nove standarde i opravdava nagradu u svim segmentima cjelokupnog turističkog sistema Crne Gore i regiona. Konferencija je okupila više od 400 učesnika iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, Regiona, među kojima su bili visoki predstavnici relevantnih institucija i strukovnih udruženja, kao i priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja i poslovanja u turizmu.

Svečana dodjela Brand leader nagrade upriličena je u Sava centru u Beogradu, 4. oktobra 2017. godine.

Posjeta Predsjednika Vlade Hotelskoj grupi Budvanska rivijera

  • Datum kreiranja ponedeljak, 12 jun 2017 09:08

Premijer u Vladi Crne Gore Duško Marković zajedno sa Ministrom turizma, boravio je u radnoj posjeti Hotelskoj grupi Budvanska rivijera.

U okviru posjete Predsjednik Vlade imao je sastanak sa menadžementom Kompanije i Odborom direktora Hotelske grupe, na kojem su između ostalog komentarisani pozitivni pokazatelji poslovanja u 2016.godini i spremnost Vlade Crne Gore da se kreira još povoljniji poslovni ambijent, sa stvaranjem uslova za pokretanje i realizaciju novih projekata, čime bi se direktno uticalo na napredak turističke privrede Crne Gore i povećanje konkurentnosti crnogorskog turizma.

Nakon sastanka organizovan je obilazak Turističkog naselja Slovenska plaža i novoadaptiranog hotela Aleksandar koji od ove godine predstavlja novu redizajniranu komponentu ponude Hotelske grupe. Hotel Aleksandar, koji je od prije par dana u kategoriji hotela sa četiri zvjezdice, nakon temeljne adaptacije novim konceptom ponude u potpunosti je prilagođen standardima Blue star hotela, jedinog u Crnoj Gori.

Nakon adaptacije ovaj hotel ima 187 porodičnih soba i apartmana, dva nova bazena i savremene dopunske hotelske sadržaje. Novi segment ponude i povratak emitivnog tržišta Skandinavije prije svega rezulatat su saradnje Hotelske grupe Budvanska rivijera sa grupacijom TUI čija ispostava za Nordijske zemlje ove godine ima ugovorene charter letove iz četiri grada koji će imati sedmične rotacije sa očekivanim brojem od preko 25 hiljada noćenja do početka oktobra mjeseca.

Povodom otvaranja novoadaptiranog hotela Aleksandar organizovan je prigodan koktel kojem su, osim predstavnika Vlade prisustvovali brojni poslovni partneri i predstavnici medija koje je u ime Kompanije pozdravila Izvršna direktorica Katarina Kažanegra, zahvalivši se svima na podršci i namjeri da ovo bude još jedna uspješna turistička sezona.

Kapaciteti Hotelske grupe ovih dana bilježe 100%- tnu popunjenost.

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ dobitnik priznanja FREI 2017.

  • Datum kreiranja subota, 20 maj 2017 19:54

Hotelska grupa Budvanska rivijera učestvovala je na ovogodišnjem Festivalu investicija i nekretnina FREI 2017. koji se tradicionalno već osmu godinu za redom, održava u Budvi pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Kao vodeća hotelska grupacija u Crnoj Gori, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“, nagrađena je priznanjem za uspješan odabir strateške perspektive i inspirativan razvojni angažman sopstvenih resursa.

‘’FREI’’, tematska manifestacija o investiranju i razvoju real-estate sektora namijenjena je investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina i turizma, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. Festival je takođe bio odlična prilika za promociju realizovanih i planiranih projekata domaćih kompanija.

Upravo je Hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ bila prepoznata kao dobar primjer kako domaća kompanija ulaganjem sopstvenih sredstava podiže nivo kvaliteta svojih hotelskih objekata, a samim tim i doprinosi drugačijoj turističkoj percepciji kvalitetne ponude Crne Gore, kao sve više rastuće destinacije.

 

Zlatna i bronzana medalja za predstavnice HG Budvanska rivijera na Međunarodnom prvenstvu turističko ugostiteljskih radnika održanom na Slovenskoj plaži

  • Datum kreiranja sreda, 26 april 2017 13:13

U hotelskom rizortu „Slovenska plaža“, 20. i 21. aprila, održano je Medjunarodno otvoreno prvenstvo turističko ugostiteljskih radnika „Doživi najukusnije trenutke“, na kojem su pored domaćih učestvovali i takmičari iz preko dvadeset država svijeta. Predstavnica HG Budvanska rivijera, Snežana Angelovska, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji „Postavka stola i salate“, dok je Ivana Delić, takođe predstavnica naše kompanije, u kategoriji G (profesionalci) osvojila bronzanu medalju. Manifestacija koju tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima, izuzetna je prilika za afirmaciju ugostiteljskih zanimanja, razmjenu stručnih znanja i iskustava, kao i predstavljanje novih tendencija i modernih tehnika rada u crnogorskom ugotiteljstvu. Na prvenstvu su se nadmetali najbolji kuvari, poslastičari, konobari, barmeni za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika Državnog prvenstva.

Strana 1 od 9

 

 

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.