Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ dobitnik priznanja FREI 2017.

  • Datum kreiranja subota, 20 maj 2017 19:54

Hotelska grupa Budvanska rivijera učestvovala je na ovogodišnjem Festivalu investicija i nekretnina FREI 2017. koji se tradicionalno već osmu godinu za redom, održava u Budvi pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Kao vodeća hotelska grupacija u Crnoj Gori, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“, nagrađena je priznanjem za uspješan odabir strateške perspektive i inspirativan razvojni angažman sopstvenih resursa.

‘’FREI’’, tematska manifestacija o investiranju i razvoju real-estate sektora namijenjena je investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina i turizma, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. Festival je takođe bio odlična prilika za promociju realizovanih i planiranih projekata domaćih kompanija.

Upravo je Hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ bila prepoznata kao dobar primjer kako domaća kompanija ulaganjem sopstvenih sredstava podiže nivo kvaliteta svojih hotelskih objekata, a samim tim i doprinosi drugačijoj turističkoj percepciji kvalitetne ponude Crne Gore, kao sve više rastuće destinacije.

 

Zlatna i bronzana medalja za predstavnice HG Budvanska rivijera na Međunarodnom prvenstvu turističko ugostiteljskih radnika održanom na Slovenskoj plaži

  • Datum kreiranja sreda, 26 april 2017 13:13

U hotelskom rizortu „Slovenska plaža“, 20. i 21. aprila, održano je Medjunarodno otvoreno prvenstvo turističko ugostiteljskih radnika „Doživi najukusnije trenutke“, na kojem su pored domaćih učestvovali i takmičari iz preko dvadeset država svijeta. Predstavnica HG Budvanska rivijera, Snežana Angelovska, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji „Postavka stola i salate“, dok je Ivana Delić, takođe predstavnica naše kompanije, u kategoriji G (profesionalci) osvojila bronzanu medalju. Manifestacija koju tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima, izuzetna je prilika za afirmaciju ugostiteljskih zanimanja, razmjenu stručnih znanja i iskustava, kao i predstavljanje novih tendencija i modernih tehnika rada u crnogorskom ugotiteljstvu. Na prvenstvu su se nadmetali najbolji kuvari, poslastičari, konobari, barmeni za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika Državnog prvenstva.

Hotelska grupa Budvanska rivijera uspješno se predstavila na Sajmu turizma u Moskvi

  • Datum kreiranja petak, 17 mart 2017 07:46

Hotelska grupa Budvanska rivijera tradicionalno je predstavila svoju turističku ponudu na Sajmu turizma u Moskvi – MITT 2017., u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije zajedno sa ostalim turističkim poslenicima iz Crne Gore. Iskorak u ovogodišnjoj prezentaciji na najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u Rusiji, jeste nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera na štandu najvećeg ruskog turoperatora – TUI Rusija.

U okviru uspješne saradnje sa ovim turoperatorom, u hotelu Castellastva u Petrovcu, formiran je Porodični Klub – Tukan, čime je ovaj hotel u potpunosti ispunio standarde TUI-a kao hotel za porodični odmor.

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera susreli su se brojnim partnerima sa ruskog tržišta i potvrdili, da se ove godine očekuje značajan porast broja gostiju iz Rusije u hotelima Budvanske rivijere. Sajam u Moskvi okupio je 1,6 hiljada izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca.

 

HG Budvanska rivijera na sajmu turizma u Berlinu

  • Datum kreiranja subota, 11 mart 2017 19:32

Na najvećoj evropskoj turističkoj smotri koja se ovih dana održava u Berlinu, Hotelska grupa Budvanska rivijera zajedno sa ostalim privrednicima iz Crne Gore na štandu Nacionalne turističke organizacije promoviše svoj turistički proizvod.

Tradicionalno najmasovnije emitivno tržište Evrope u Berlinu je okupilo nosioce turističke privrede Evrope sa ciljem da na što je moguće bolji način prezentuju novine u turističkoj ponudi.

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera imali su niz poslovnih susreta sa partnerima tržišta Njemačke, ali i sa touroperatorima ostalih geografski bliskih zemalja.

Prema povratnim informacijama agencija Thomas Cook, ITS, TUI Grupacije- Rusija, Belgija, Holandija, Poljska, Saga Acromas, Prodintour, MTO travel i Relax, trenutni presjek stanja bookinga pokazuje povećanje prodaje za gotovo 40 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Veliko interesovanje za kapacitetima kompanije Budvanska rivijera ove godine će prvenstveno usloviti otvaranje hotela Palas 7.aprila, dok će i Turističko naselje Slovenska plaža sa prvim ovogodišnjim gostima sredinom aprila imati najranije otvaranje u posljednjih desetak godina.

Najveću pažnju izaziva novi hotel Aleksandar, koji će kao jedini klub hotel Blue star koncepta u Crnoj Gori ove godine biti domaćin gostima Nordijskog emitivnog tržišta.

U završnici promotivnih aktivnosti za sezonu 2017, predstavnici hotelske grupe će već naredne sedmice prisustvovati na sajmovima turizma u Moskvi i Stokholmu.

Hotelska grupa Budvanska rivijera na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

  • Datum kreiranja sreda, 01 mart 2017 07:32

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je svoju ponudu za predstojeću turističku sezonu na jednom od najvećih sajmova turizma u jugoistočnoj Evropi – 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bila je Crna Gora. Samostalni nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera, i ove godine bio je u centru pažnje u Hali 1 Beogradskog sajma, gdje je prezentirana turistička ponuda Crne Gore. Velika posjećenost i interesovanje posjetilaca tokom svih dana trajanja Sajma, samo je potvrdila dugogodišnju tradiciju a to je da je tržište Srbije jedno od najznačajnih emitivnih tržišta za hotelske kapacitete Budvanske rivijere. Na Sajmu turizma u Beogradu, Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je ponudu za predsezonu, glavnu turističku sezonu i postsezonu, kao i bogatu ponudu u oblasti kongresnog turizma. Za vrijeme sajamskog nastupa odobren je i sajamski popust od 15% za rezervaciju hotelskog smještaja. Tokom trajanja Sajma, održani su sastanci sa partnerima na kojima su potpisani ugovori za predstojeću sezonu. Na štandu Budvanske rivijere, organizovani su i brojni zanimljivi sadržaji, pa su se među gostima našle i brojne javne ličnosti sa kojima imamo uspješnu dugogodišnju saradnju i koji su prijatelji kompanije.

 

 

Strana 1 od 9

 

 

 

palas-wedding-1

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.