Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Doček Nove godine u hotelu Palas i ove godine pomjerio granice nezaboravnog provoda, fenomenalne atmosfere i tradicionalnog gostoprimstva

  • Datum kreiranja petak, 05 januar 2018 16:58

Hotel Palas u Petrovcu bio je i ove godine centar najbolje zabave tokom novogodišnjih praznika. Trodnevni novogodišnji program okupio je najveće muzičke zvijezde sa Balkana – u najludjoj noći nastupili su Lepa Brena i grupa Magazin, a u reprizi dočeka, goste su zabavljali Aco Pejović i grupa Magazin. Halid Bešlić i Dejan Petrović Big Band, 2. januara, doveli su atmosferu do usijanja. Sve tri večeri, prateći muzički sastav koji je publiku non stop držao na nogama bio je Creative Band, dok je voditeljka programa bila Leontina Vukomanović.

Novogodišnja zabava u Palasu počela je već 27. decembra kada je goste svake večeri u hotelskom American baru, zabavljao omiljeni muzičar svih generacija Nebojša Zloporubović – Zlopi. Tokom glavnog programa Zlopi je svirao u popodnevnim satima, pa se Palasom u kontinuitetu orila pjesma i održavalo dobro raspoloženje.

Ni najmladji gosti hotela nisu bili zapostavljeni. Za njih je tradicionalno organizovana cjelodnevna animacija i zabava. Renomirani dječiji animatori iz Crne Gore i regiona bili su zaduženi za osmijehe i radosne trenutke sve djece koja su u pratnji roditelja dočekala Novu godinu u hotelu Palas. Mališani su, kao i odrasli, imali svečanu večeru i specijalni novogodišnji program uz brojna iznenađenja, nagrade i poklone.

Opširnije...

Umjesto novogodišnjeg koktela i čestitki, novac u humanitarne svrhe

  • Datum kreiranja četvrtak, 21 decembar 2017 15:05

Odlukom Borda direktora i Menadžmenta kompanije HG  Budvanska rivijera, sredstva predviđena  za novogodišnji koktel i upućivanje kolektivnih i pojedinačnih čestitki poslovnim partnerima, biće uplaćena predškolskim ustanovama na teritoriji Opštine Budva, Udruženju „Puževa kućica“ i Domu za nezbrinutu djecu „Mladost“ u Bijeloj, i to za kupovinu novogodišnjih paketića.

Novčana sredstva u iznosu od 4 000 eura biće uplaćena JPU „Ljubica Jovanović Maše“ Budva,  sa ciljem da se svoj djeci iz vrtića u Petrovcu, vrtića na Svetom Stefanu, kao i centralnog i novog vrtića u Budvi, uljepšaju predstojeći novogodišnji praznici.

Iznos od 1000 eura biće uplaćen Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju „Puževa kućica“, a isti iznos je opredijeljen i za Dom za nezbrinutu djecu „Mladost“ u Bijeloj.

Hotelska grupa Budvanska rivijera takođe je podržala humanitarni događaj koji organizuje NVO Talas iz Budve – Aukciju i prodaju neobičnih jelki, koja će se održati u Gradskoj kafani hotela Mogren, 26. decembra u 18h. Sredstva prikpuljena tom prilikom biće uplaćena za liječenje dječaka iz Druge osnovne škole koji boluje od leukemije i u Fondaciju „Budi human“.

Poslovna strategija kompanije HG Budvanska rivijera, kroz brojne segmente hotelske ponude kao i kroz društveno odgovorno poslovanje, usmjerena je upravo na djecu i mlade ljude, čiji zdrav rast i razvoj omogućavaju napredak društva i zajednice u kojoj živimo i radimo.

Stoga ćemo i u budućnosti nastaviti da, kroz društveno odgovorne aktivnosti, doprinosimo poboljšanju zdravstvene zaštite, razvoja i obrazovanja djece i mladih.

PR SLUŽBA
HG Budvanska rivijera

Hotelu Palas jos jedno priznanje renomiranog francuskog turoperatora Prodintour

  • Datum kreiranja ponedeljak, 11 decembar 2017 21:37

Jos jedno u nizu priznanja stize na adresu naseg Hotela Palas u Petrovcu!

Prema anketama, koje medju svojim gostima sa 12 destinacija, sprovodi renomirani francuski turoperator Prodintour, hotel Palas je ove godine proglasen najboljim hotelom "Club 3000 2017" sa stepenom zadovoljstva gostiju od 99,83%!

Gosti su u anketama ocjenjivali kvalitet usluge na osnovu rada menadzmenta kompanije i osoblja u hotelu kao i napredak u odnosu na prethodne godine.

Hotelski rizort ‘’Slovenska plaza ‘’ u nominaciji za prestižno priznanje ‘’Guest Star’’

  • Datum kreiranja utorak, 05 decembar 2017 18:57

Hotelski rizort “Slovenska plaža’’ koje funkcioniše u sastavu Hotelske grupe ''Budvanska rivijera''  je od strane Redakcije renomiranog časopisa iz svijeta turizma ‘’Turistički svet’’  nominovan za jedno od prestižnih priznanja Guest STAR laureata zemlje partnera za najbolji crnogorski hotel u 2017. godini. Hotelskki rizort je nominovan za  iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, njihovo unapređenje, inovativnost, postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini.

Zahvaljujući kredibilitetu redakcije koja ga dodeljuje, visokom pokroviteljstvu, uglednim članovima petočlanog Stručnog žirija, kao i reprezentativnim dobitnicima, priznanje Ambasadori dobre usluge postalo je jedno od najprestižnijih u Srbiji, jedinstveno u regionu. Ovaj svojevrsni “Oskar hotelijerstva” za izvrsnost i uspješnost, koji se dodeljuje hotelskim kućama i pojedincima u više kategorija, prepoznat je tokom vremena kao ekskluzivna oznaka kvaliteta, a njegovi laureati – kao uzor ka kojem se teži!

Ove godine, po prvi put, događaj se otvara prema regionu, uvođenjem novog, ekskluzivnog priznanja Guest Star - za najbolji hotel prema glasovima gostiju. Ovog puta zemlja partner je Crna Gora i glasa se za najbolji crnogorski hotel!

Turistički rizort ‘’Slovenska plaža’’ je, od strane učesnika koji su nominovali hotel za ovogodišnju nagradu, prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na obali Jadranskog mora. Turistički RIZORT ‘’Slovenska plaža’’ u stilu originalnog mediteranskog grada, raznolikog sadržaja, njegovanih zelenih parkova, sa malim mediteranskim đardinima, predstavlja svojevrsni brend kako Hotelske grupe ‘’Budvanska rivijera’’, u čijem sastavu posluje, tako i grada Budve. Ovaj resort je preko tri decenije prisutan na turističkom tržištu i godinama je predmet pažnje brojnih touroperatora sa svih strana svijeta.

Turistički rizort u svom sastavu  raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica u kategoriji 3+*** i  4*.  Kao malo koji objekat ove vrste, Slovenska plaža se može pohvaliti sa 16 hektara njegovanih zelenih površina što njenu ponudu čini zaista jedinstvenom. Segment je ponude koji je izuzetno cijenjen od strane turista koji poseban mir i doživljaj pronalaze u njegovanim vrtovima od preko 200 vrsta raznovrsnog bilja.

Biti nominovan za jedan od najboljih hotela u Crnoj Gori ne samo da inspiriše povjerenje gostiju i ostalih učesnika, nego predstavlja i izazov da zadrži i privuče goste koji će ostati vjerni hotelu posebno kada se ima u vidu velika konkurencija u turističkom okruženju,  te  predstavlja dodatni stimulans za kontunuirani rast i razvoj hotela.

Postupak za glasanje:

Kako biste glasili za Slovensku plažu da osvoji  priznanje Guest Star potrebno je da kliknete na link

https://www.turistickisvet.com/vesti/hotelijerstvo/glasajte-za-najbolji-hotel-u-crnoj-gori-i-osvojite-nagradu.html

ulogujete se preko svog gmail naloga i klikom odaberete da vaš glas ide  hotelskom rizortu Slovenska plaža.

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila svoju ponudu u Teheranu

  • Datum kreiranja četvrtak, 23 novembar 2017 15:25

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Montenegro Airlinesa, danas je u Teheranu (Iran), održana poslovna radionica, čiji je osnovni ciljuspostavljanje kontakata između crnogorskih i partnera iz Islamske Republike Iran kao i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je ovom prilikom potpisao ugovor o uspostavljanju čarter saobraćaja iz Teherana za Podgoricu sa turoperatorom Iran Negin Parvaz. Ugovorom je predviđena realizacija serije čarter letova za period mart i april 2018. godine dok su aktivnosti u pravcu postizanja dogovora o nastavku saradnje za period od početka juna do kraja septembra  2018. godine u toku.

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je na ovoj radionici svoju ponudu prilikom B2B sastanaka sa predstavnicima iranskih turoperatora kojih je bilo preko 70, a među kojima su bili: Aban Gashte Aseman, Arezoo Safar Parsian, Asia 2000, Golestan Ghods, Marco Polo, Holiday Travel, Aysan Parvaz,Isfahan Travel, Safar Doustan Gharn Ham Navaz, Hamoun Parvaz, Karvan Havayi, Mobin Parvaz Sivan, Nika Gasht, Padideh 81, Roma Parvaz, Salam Parvaz, Setare Donbale Dar, Takin Seir, Tatilat i brojni drugi.

Workshop radionice ovog tipa se organizuju namjenski za Crnu Goru i u skladu sa njenom turističkom ponudom što se pokazalo kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim turoperatorima sa emitivnih tržišta.

Strana 1 od 10

 

 

palas-wedding-1

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.