Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija

Restorani i barovi

Pored pansionskogi restoran još dva restorana i tri bara dodatna su ponuda Slovenske plaže. Ishrana je koncipirana na bazi švedskog stola i klasičnog posluživanja sva tri obroka. Brojni gosti se opredjeljuju za all inclusive program koji uključuje sva tri obroka (doručak, ručak, večera), nacionalna pića u terminu od 10 do 23 i popodnevni kolač.

Pansionski restoran sa terasom ukupnog je kapaciteta 700 mjesta. Način služenja jela je buffet sto, a doručak je u terminu od 7- 10; ručak od 12- 14 i večera od 18- 21.

All Inclusive restoran, prilagođen korisnicima all inclusive usluge, kapaciteta je 180 mjesta. U okviru ovog restorana po principu buffet stola služe se nacionalna i internacionalna jela. Na ljetnjoj terasi nalazi se i all incusive bar u okviru kojeg se služe nacionalna pića.

Primorski restoran smješten na jednom od bazena kompleksa, u prirodnoj hladovini, predstavlja savršenu dnevnu varijantu za odmor i uživanje u nacionalnoj hrani. Restoran je kapaciteta 80 mjesta otvoren do 19.00, uz a la card uslugu po vrlo pristupačnim cijenama

Restroran Pjaca smješten na središnjem trgu kompleksa, po kojem je i dobio ime, nudi visokokvalitetnu a la card uslugu. Muzički program svake večeri od 21- 01, kao i nekoliko puta sedmično upriličen folklorni program doprinose posebnom ugođaju posjetiocima. Restoran, otvoreni i zatvoreni dio, raspolaže sa 250 mjesta i otvoren je od 9- 01.

BAROVI

Habibi bar, uređen u orjentalnom stilu, večernjim zabavnim programom naročito privlači pažnju posjetilaca. Bar je otvoren od 16.00 - 24.00.

Aperitiv bar je idealno mjesto za osvježenje nakon napornog sportskog ili dana na plaži. Kolači, peciva i pića. Kapaciteta četrdesetak osoba, bar je otvoren od 7- 23

Raspućin je prepoznatljiv kafe na nivou Budvanske rivijere. Sa svojih 50 mjesta i atraktivnom pozicijom privlači goste iz cijele Budve. Muzika uživo, salsa večeri i brza hrana po vrlo pristupačnim cijenama glavni su aduti Raspućina. Radno vrijeme od 8 - 01.

 

 

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.

квадроциклы в беларуситемы windows