Vérifier la disponibilité
 
         
Contactez-nous      Réserver      Promotions spéciales      Galerie
.
 

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ na Sajmu turizma u Berlinu

  • Créé le vendredi 8 mars 2019 17:41

Za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera“, njemačko turističko tržište ima veliki značaj, posebno kada se uzme u obzir činjenica, da je poslednih godina Njemačka emitivno tržište sa trendom rasta. U prošloj, 2018. godini, zabilježen je porast broja fizičkih pokazatelja prometa za preko 50%.

Na Sajmu u Berlinu, zakazani su brojni sastanci sa svim velikim evropskim turoperatorima sa kojima Grupacija saradjuje, a  ovdje su sagledani i prvi presjeci ranog bookinga za predstojeću turističku sezonu.

Ovogodišnji berlinski sajam za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera“ predstavlja i početak pregovora o otvaranju novog klub hotela u sezoni 2020. u nekom od hotela Grupacije. U narednih par mjeseci očekuje se finalizacija moguće saradnje.

Na najvećoj turističkoj berzi u Evropi, Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavlja svoju ponudu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajedno sa ostalim privrednicima i predstavnicima lokalnih turističkih organizacija.

Sajam ITB u Berlinu traje do nedjelje, 10. marta, a očekuje se da će ga posjetiti preko 100 000 posjetilaca od čega preko 60 000 predstavnika turističke privrede. 

„Budvanska rivijera“ Career Day 7. mart u 11h, Hotel Mogren, Budva

  • Créé le vendredi 1 mars 2019 20:02

Hotelska grupa Budvanska rivijera organizuje Career Day za sva zainteresovana lica koja žele naći zaposlenje u najvećoj hotelskoj grupaciji u Crnoj Gori, u okviru koje posluje pet hotela: Mogren, Aleksandar i Slovenska plaža u Budvi kao i Palas i Castellastva u Petrovcu.

Career Day je osmišljen kao interaktivni događaj, na kojem će predstavnici kompanije prezentovati otvorena radna mjesta i uslove koji treba da budu ispunjeni da bi se za ista moglo konkurisati. Potrebno je da kandidati sa sobom ponesu radnu biografiju, a na licu mjesta biće obavljeni intervjui.

Za predstojeću turističku sezonu u hotelima Budvanske rivijere iskazuje se potreba za  radnicima na pozicijama konobara, barmena, kuvara, pekara, poslastičara, pomoćnih radnika u kuhinji, servira, sobarica, higijeničarki, radnika na održavanju zelenih površina, i drugih.

Za sve koji žele da postanu dio uspješnog tima, rade u pozitivnoj i dinamičnoj atmosferi uz mogućnost učenja, usavršavanja i napredovanja u karijeri, onda je „Budvanska rivijera“ Career Day, idealna prilika za posao!

Dogadjaj će se održati 7. marta u prostorijama hotela „Mogren“ u Budvi (1. sprat) od 11  do 14h!

Priznanje „Wild Beauty Award 2018.“ Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“ za implementaciju standarda u hotelijerstvu!

  • Créé le samedi 8 décembre 2018 12:32

Na svečanoj ceremoniji dodjele godišnjih nagrada u turizmu „Wild Beauty Award 2018“, koju organizuje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, pod pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera” dodijeljeno je priznanje za doprinos kvalitetu i razvoju turističke ponude Crne Gore - za implementaciju standarda u hotelijerstvu! Ovo je još jedna u nizu nagrada koja potvrdjuje da je način poslovanja najveće kompanije iz oblasti turizma u Crnoj Gori, uvijek korak ispred svih!

Dodijeljenim priznanjem, koje je u ime kompanije HG Budvanska rivijera, na svečanosti u Vladinom domu na Cetinju, primila Katarina Kažanegra, izvršna direktorica, na neki način, je nagrađen trud Grupacije koja intenzivnim naporima, deceniju unazad, funkcionisanje hotela (sa ukupno 1 608 smještajnih jedinica) između ostalog temelji i na međunarodnim standardima kvaliteta.

Prvi koraci na polju standardizacije kvaliteta napravljeni su još 2010. godine kada je uvedena (do tada još uvijek rijetko zastupljena na našem tržištu) međunarodna norma za bezbijednost hrane - HACCP standard.

2012. godine Turističko naselje Slovenska plaža je kao najveća zelena oaza u Budvi dobilo prvu ekološku oznaku „Ecolabel“, što je predstavljalo početak puta ka orjentaciji Kompanije prema razvoju tzv. zelenog turizma.

Sa jasnim ciljem postizanja visokog zadovoljstva klijenata i zaposlenih, smanjenja operativnih troškova i poštovanje principa održivog turizma, u Grupaciji su u međuvremenu sertifikovana tri međunarodna ISO standarda: 9001 - menadžment kvaliteta, 14001 - upravljanje zaštitom životne sredine i 22000 - upravljanje bezbijednošću hrane, čime je Hotelska grupa Budvanska rivijera postala jedina kompanija u oblasti turizma u Crnoj Gori, koja posluje po principu integrisanog sistema upravljanja.

Najnovija, nedavno dobijena, internacionalna oznaka „Travelife Gold“ setifikovana je u svim hotelima Kompanije i predstavlja potvrdu poštovanja ekoloških i socijalnih principa, sa jasnom orjentacijom ka održivom turizmu.

„Zahvalnost za WBA nagradu dugujemo i kancelariji UNDP-a u Podgorici, koja je bila pravi partner i savjetnik u prethodnih 6 mjeseci prilikom implementacije 163 kriterijuma sertifikata Travelife Gold u pet hotela HG „Budvanska rivijera“. Isto tako zahvalnost upućujemo i Nacionalnoj turističkoj organizaciji i žiriju WBA koji su prepoznali naš doprinos u kreiranju kvalitetnog turističkog proizvoda Crne Gore i promociji destinacije.“, saopšteno je ovim povodom iz kompanije.

Primjer Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ na polju standardizacije kvaliteta treba da bude reper turističkoj privredi Crne Gore, koja iz godine u godinu gradi kvalitetniju turističku ponudu, a za uzvrat bilježi sve veći broj dolazaka i to posebno iz zemalja čiji su turisti savršeno svjesni važnosti postojanja svih pomenutih međunarodnih normi.

Page 1 sur 26

03-05-2019-aleksandar
03-05-2019-castellastva

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL